таг: негува

Мали трикови: За што се можете да го употребите шампонот за...

0
Освен што ја негува косата и ја прави чиста и мека, вашиот шампон може да направи чуда и во домаќинството. Ако ви...

Хелена Бонам Картер ги откри малите тајни за нејзиниот младешки изглед

0
Актерката Хелена Бонам Картер (54) негува прилично посебен стил, не обидувајќи се да изгледа совршено, па честопати можеме да ја видиме со...