fbpx

таг: неговото

Благодарам што комплетно го имплементиравте принципот „ако немаш пари – умри”

0
После неговото патешествие низ скопските болници, скопјанец го раскажува она што го доживеал – да нема болничар за да пренесе болна жена, а...