fbpx

таг: неврохирургија

На Клиниката за неврохирургија првпат изведена нова техника што врши флуоросцентно...

0
На Клиниката за неврохирургија денеска првпат била изведена нова техника што врши визуелизација односно флуоросцентно обојување на туморите. Новата техника при операцијата ја...