таг: невролошко

Ботоксот ефикасен за хронична главоболка

0
Мигрените се прилично непријатно невролошко нарушување кое најчесто се јавува периодично и епизодно. Неочекуванo, третмани кои можат да помогнат при оваа состојба се...