таг: невролог

Зошто луѓето го плазат јазикот при прецизна работа?

0
Когнитивниот невролог и предавач по психологија, д-р Џилијан Форестер во 2015 година решила да ја проучи причината поради која луѓето го плазат јазикот...

Тргнете го телефонот додека спиете, еве каков ризик ви носи ако...

0
Рускиот експерт, невролог Олга Зинчева, тврди дека мобилниот телефон не треба да се чува во близина на главата. Како што истакна таа за...

Невролог објаснува што се случува кога спиете покрај телефонот

0
Рускиот експерт, невролог Олга Зинчева, тврди дека мобилниот телефон не треба да се чува во близина на главата. Како што истакна таа за...

Докторот кој ја фотографираше грешната табла во поликлиниката Букурешт прераспределен на...

0
Доктор Мирослав Гроздановски, невролог во поликлиниката Букурешт, во редакцијата на „Слободен печат“ се пожали дека откако минатата недела ја фотографирал спорната табла...