таг: неверојатни

Во Дубаи ќе се гради реплика на Месечината, проект вреден пет...

0
ДУБАИ е познат по своите неверојатни градби, како што е луксузниот хотел Бурџ Ал Араб Џумеира во облик на едро, а сега би...

Зошто понекогаш се чувствуваме како да паѓаме кога ќе заспиеме?

0
Неверојатни 70 проценти од луѓето велат дека го доживеале чувството на паѓање кога конечно ќе заспијат, но малкумина разбираат што е тоа и...

Разменети бебиња при раѓање: 5 неверојатни вистинити приказни

0
Пет неверојатни и многу вистинити приказни покажуваат што би се случило со цели семејства кога ќе дознаат дека нивните деца биле сменети при...

Со најскапиот лек на светот ќе се лекуваат бебиња – еве...

0
Научната медицина прави неверојатни откритија секојдневно, а лекот кој ветува е дека ќе ги измени ефектите од спиналната мускулна атрофија, наследно неуромускуларно заболување...