fbpx

таг: најтивок

Земјата била најтивка во 2020 година во споредба последните неколку децении:...

0
Планетата Земја имала најтивок период во текот на 2020 година во споредба со претходните децении, бидејќи пандемијата на коронавирусот значително ја намали...