fbpx

таг: најсовремен

Филипче: Се инсталира нов најсовремен апарат за магнетна резонанца 1,5Tesla во...

0
– Се инсталира нов најсовремен апарат за магнетна резонанца 1,5Tesla во Струмица. Со новите магнетни резонанци овзможуваме примена на нови технологии во нашиот...