таг: најсимнуваната

Го симна Месинџер од тронот – оваа апликација била најсимнувана во...

0
ТикТок беше најсимнуваната апликација во светот во 2020 година, земајќи го првото место од Фејсбук Месинџер, објави компанијата за дигитална аналитика App Annie....