таг: Најпозитивниот

Турчин веќе 14 месеци е позитивен на коронавирус

0
Најпозитивниот човек живее во Турција. За жал, не само според наравот, туку во однос на коронавирусот – Музафер е позитивен веќе 14 месеци...