fbpx

таг: „Најосамената

ФОТО: Дали некој живее во најосамената куќа во светот?

0
„Најосамената куќа во светот“ се наоѓа на најоддалечениот исландски остров. Станува збор за островот Елиреј што лежи јужно од Исланд. Низ историјата...