таг: најавен

Протест на косовските Срби во Северна Митровица против забраната на динарот

0
Во Северна Митровица за денеска е најавен протест на косовските Срби...

Состанок на министрите за финансии на Г20

0
Во Вашингтон за денеска е најавен состанок на министрите за финансии на Групата 20 најразвиени...