таг: нашинка

Вкусови кои нè шетаат низ Франција: Во Париз со Елена Андоновска Каракашов

0
На оваа нашинка во Париз најголем предизвик ѝ се тестата. Од македонската кујна фаворит ѝ се месените пити, зелници, кифлички, а од...