таг: нацртзаконот

По протестите, Грузија ќе го повлече законот за „странски агенти“

0
Грузиската владејачка партија соопшти дека ќе го повлече нацрт-законот за „странски...

Американскиот Конгрес пред донесување нови санкции против Русија

0
Американскиот Конгрес е блиску до постигнување договор за нацрт-законот кој предвидува нови економски санкции против...