таг: нација

Зеленски: За една човечка заедница да стане држава, најдобрите ликови мора...

0
„За една човечка заедница да стане нација и држава, најдобрите ликови во земјата мора да имаат срца што не можат да се задоволат...

Пеле, статуата на Исус во боите на бразилското знаме

0
Смртта на Пеле го потресе Бразил и целата нација тагува за својата фудбалска легенда. Во Рио де...

Филипче: Aпелирам сите да се вакцинирате, потребна ни е здрава нација

0
Потребна ни е здрава нација. Затоа, апелирам сите да се вакцинирате и да им укажете на вашите најблиски и тие да се вакцинираат,...