таг: нафтените

Протести во Франција поради законот за пензија

0
Повеќето возови беа запрени, нафтените рафинерии блокирани, а престана и производството на електрична...

Две нафтени компании поднеле жалби до РКЕ

0
Истече рокот на нафтените компании кои тргуваат со мазут на големо, а до Регулаторната комисија за енергетика можеа да образложат зошто да не...