таг: Нафтената

Пуцко Петрол“ го купи плацот на „Алумина“, ќе прави зелен комплекс

0
Нафтената компанија Пуцко Петрол го купи земјиштето на поранешната фабрика „Алумина“ за 24 милиони евра. По долги преговори е склучена...