таг: Научното

Ако сте заразени со омикрон ги имате овие симптоми

0
Научното списание British Medical Journal ги објави најчестите симптоми на инфекција со омикрон. Податоците за најчесто пријавените симптоми на омикрон беа собрани...

Најчестите симптоми при зараза со омикрон, според Бритиш медикал џурнал

0
Научното списание Бритиш медикал џурнал ги објави најчестите симптоми при инфекција со омикрон. Податоците за најчесто пријавените симптоми на омикрон се собрани...