fbpx

таг: Научниот

Канада: Вакцината на Џонсон и Џонсон ќе ја примаат лица над...

0
Научниот комитет, што ја советува канадската Влада за вакцини против коронавирусот, препорача вакцината на Џонсон и Џонсон да се користи кај лица над...

Франција повторно пред клуч?

0
Претседателот на Научниот совет задолжен да ја советува француската Влада за епидемијата со Ковид-19, Жан-Франсоа Делфреси, поради ургентната состојба со доаѓањето на новите...