fbpx

таг: „натерате“

Д-р Крстеска: Како да ги претворите мастите во енергија за ефикасно...

0
Како да го „натерате“ телото преку активација на метаболизмот на мастите, да се храни со сопствените масни резерви?  ни објаснува д-р Валентина...