таг: Наставничката

Виц на денот: Шекспир

0
Наставничката го прашува Трпе: – Што знаеш за Шекспир? – Истото што и тој го знае за мене....

Виц на денот: Спиење

0
Наставничката веќе неколку пати закашлува и се обраќа: – Трпе, не може да се спиеш на час! – Наставничке можe,...