таг: наслов

Криволапов: Мораме да ги пренесеме овие чувства до сите луѓе на...

0
Пред почетокот на голема конференција под наслов „Украина – две години хероизам“ в понеделник, 26 февруари, во Музејот на македонската борба за...

Македонскиот државен врв, дипломати од целиот свет, изложби и промоции на...

0
„Украина – две години хероизам“ е наслов на големата конференција в понеделник, 26 февруари, во Музејот на македонската борба за независност, со почеток во...

Ослободи го умот: Дезинформации за убиството на Вања; руска пропаганда; говор...

0
Програма во живо на ЦИВИЛ, со заеднички наслов ОСЛОБОДИ ГО УМОТ, посветена на борбата против дезинформациите, пропагандата и хибридните закани. За дезинформации,...

Стан-гаража во Загреб го привлече вниманието на многумина

0
Оглас со наслов „Издавам мал, но убав стан-гаража во центарот на Загреб“ – за „стан“ во гаража, којшто наводно може да се изнајми...