fbpx

таг: наредниот

ДКСК ќе анализира како се доделуваат спортските ваучери

0
Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) во наредниот период активно повторно да се вклучи околу анализа за самото доделување на спортските ваучери,...

Андоновски: Децата да продолжат да носат маски на училиште, се уште...

0
Бројките ќе растат и во наредниот период. Ние сме веќе во одреден пик, но бројките нема да останат на ова ниво, мислам дека...