fbpx

таг: Наргиле

Задоволство или здравје? Ваш е изборот! Непосакуваните дејства предизвикани од пушење...

0
Наргиле потекнува од Персија, Индија, и има најмногу корисници во Турција и Тунис. Содржи тутун кој се комбинира со овошје или шеќер, па...