таг: наративот

Руските пропагандисти со дип фејк манипулација во обид да го „бустираат“...

0
Руските пропагандистите продолжуваат да го „бустираат“ наративот за наводниот конфликт меѓу украинскиот претседател Володимир Зеленски и врховниот командант на вооружените сили на Украина,...