fbpx

таг: напуштиле

ОН: Над 6 милиони луѓе ја напуштиле Украина

0
Бројот на луѓе кои ја напуштиле Украина за да побегнат од руската инвазија надмина шест...

Бројот на Укаринци кои ја напуштиле земјата се искачи на 400...

0
Речиси 400.000 украински бегалци ги напуштиле своите домови по руската инвазија во четвртокот, објави Високиот комесаријат за бегалци на Обединетите Нации....