таг: направен

Од најкратката пловидба во историјата до музеј: Шведскиот воен брод кој...

0
Направен е на бродоградилиштето во Стокхолм и бил наоружан со бронзени топови лиени специјално за овој брод. По потонувањето, повеќето топови биле...

Карамела прелив без шеќер: Ова е тајниот рецепт од 3 состојки...

0
Сите знаеме дека карамелата е направен од шеќер – но има и поздрава верзија на оваа вкусна смеса. Има многу сличен вкус...