fbpx

таг: Наоѓање

Сали: Тетово и полошкиот регион заслужуваат достоинствена Клиничка болница

0
Наоѓање можности за просторно проширување, санирање и зајакнување на капацитетот на Клиничката болница во Тетово, како и за проширување на медицинскиот тим за...