fbpx

таг: наложија

Големи пожари на островот Евија, монаси одбиваат евакуација

0
Грчките власти наложија нова евакуација на жителите во селата во северниот дел на островот Евија, кои се опкружени со големи пожари, а од...

Затворени плажи на Медитеранот поради излевање на нафта

0
Израелските власти наложија да се затворат плажите на израелскиот медитерански брег поради излевање на нафта од една платформа. Официјални претставници сметаат дека...