fbpx

таг: наликуваат

Која е разликата помеѓу мајмунски сипаници и ковид?

0
Сипаниците не наликуваат на КОВИД, а меѓу многуте разлики, за среќа на светот исцрпен од пандемија, се истакнува дека сипаницата е далеку помалку...