таг: НАК

НАТО со осуда кибер нападите насочени против демократските институции, безбедноста и...

0
Северноатлантскиот совет (НАК) денеска изрази солидарност со Германија по злонамерната кибер кампања против Социјалдемократската партија на Германија (СПД) и со Чешка, која се...