fbpx

таг: наизглед

Носна полипоза: Зошто настануваат полипите во носот и како се лекуваат

0
Полипот наизглед е блед, мазен, стаклест, во форма на грозд, нечуствителен на допир, прекриен со нормален респираторен епител, кој воедно е оскудно...