таг: надевавте

Научниците открија која е максималната возраст што човекот може да ја...

0
Ако се надевавте дека ќе живеете вечно, имаме лоши вести. Колку и да сте здрави и среќни – времето на крајот ќе победи....

Вагата бара сериозна врска, Близнаците добиваат комплименти

0
ОВЕН Иако се надевавте дека ќе ги завршите повеќето од обврските, ќе ви бидат доверени нови, дополнителни обврски. Не сте доволно...