таг: Навивачките

ВИДЕО: Над 200 пакетчиња собрани во хуманитарна акција на навивачката група...

0
Навивачките групи Лавови Ѓорче и Дивизија Ханриево Младина организираат новогодишна хуманитарна акција за собирање на новогодишни пакетчиња, облека и мебел. Од каде...