таг: наведувајќи

Америка остана без највисокото ниво на кредитен рејтинг

0
Агенцијата „Фич“ го намали кредитниот рејтинг на Соединетите држави, наведувајќи ги како причина повеќе фактори меѓу кои и фискалното влошување во...

АФП и АП за изборите во Србија: Се очекува победа на...

0
Водечките западни новински агенции известуваат за изборите во Србија, наведувајќи дека се очекува победа на претседателот Александар Вучиќ и неговата Српска...