таг: наведе

Клуни застана во одбрана на Том Круз, откако тој се закануваше...

0
Џорџ Клуни наведе дека разбира зошто Том Круз ѝ викал на филмската екипа од „Невозможна мисија 7“. Да се потсетиме, Круз...