таг: наброи

Виц на денот: Месеци

0
Учителот прашува: – Трпе, ајде наброи ги месеците во една година. – Јануари, февруари, карантин, декември. –...

Виц на денот: Месеци

0
Учителот прашува: – Трпе, ајде наброи ги месеците во една година. – Јануари, февруари, карантин, декември. – Седи, петка....