таг: наближувањето

Државните институции до капка ЦЕДАТ КОНКУРСИ со предизборни вработувања

0
Со наближувањето на локалните избори, вријат и конкурсите за вработување во многу државни институции. Пред неколку дена беа затворени конкурсите во Министерството за...