fbpx

таг: мутирани

Потрага по „британскиот сој” на корона вирусот во Македонија

0
Утврдување на присуство на мутирани соеви на SARS-CoV-2 во Македонија. Како одговор на појавата на нов вирусен суб-тип со зголемена преносливост...