fbpx

таг: „Моќта

БАФТА 2022: „Моќта на кучето“ и „Белфаст“ се филмови на годината

0
„Моќта на кучето“ (Тhe Power of the Dog) e најдобар филм (вкупно две одличја од осум номинации), а „Белфаст“ најдобар британски филм за изминатава година,...