таг: Моќниот

Силниот тајфун Непартак се приближува кон Јапонија, дел од настаните на...

0
Моќниот тајфун Непартак, кој се формира во Тихиот Океан, продолжува да се движи кон Јапонија и во среда наутро по локално време ќе...