таг: Моќната

Неутрализирана руската шпионска мрежа во која учествувале поранешни украински оперативци

0
Службата за безбедност на Украина ја неутрализираше моќната мрежа HUMINT управувана од ФСБ, која беше вклучена во собирање високо чувствителни доверливи податоци, вклучително...

ШТО ЗНАЧИ АКО СТЕ РОДЕНИ ВО САБОТА: Секогаш следете го своето...

0
Во сабота владее моќната планета Сатурн, втора по големина планета во Сончевиот систем и најоддалечена од Сонцето. Оваа планета симболизира бавност, но претставува...

Спречува болести на црниот дроб, кандида и хипергликемија: Дознајте се за...

0
Моќната сурутка е течност која останува како „нуспроизвод“ на урдата, полна со витамини, протеини и малку калории. Застапниците на здравата исхрана веруваат...