таг: мостови

(ВИДЕО) Косово во хаос: Се урнаа неколку мостови, евакуација на граѓаните...

0
На Косово поплавите уништија неколку мостови, а во повеќе општини населението е евакуирано поради опасност од поплава. Водата го однела и мостот во селото Доброшец...