таг: морнарици

Руските бродоградилишта не можат да изградат онолку бродови колку што успева...

0
Повеќето од водечките светски морнарици стануваат се поголеми – многу поголеми – за една клучна метрика: тонажа. Но, не и руската морнарица. Таа всушност...