fbpx

таг: МОН

Градоначалник бара планинарите кои се качуваат на Мон Блан да платат...

0
Условите на Мон Блан се толку опасни што алпинистите треба да платат депозит од 15.000 евра за да ги покријат трошоците за спасување...

Мон Блан понизок за еден метар! Се смалува највисокиот врв на...

0
Највисокиот врв во Западна Европа, Мон Блан, е речиси еден метар понизок од пред четири...

Колумна: Не ли ви мирисаат е-учебниците на нови мајмунлоци?

0
Чудно како МОН пред да донесе важни одлуки за да ги дообоси нашите деца, во актуелниов случај – употреба на дигитални учебници...