fbpx

таг: „Молневит

Балканска безбедносна мрежа: Србија предничи со големи воени вежби во изминатите...

0
Повеќедневните маневри „Молневит удар 2021“ се трета голема национална вежба на Војската на Србија од 2016 година, а тие вежби ги рангираат српските...