таг: Михајлов“

Проф. Дичев: Со сликањето под името Ванчо Михајлов бугарските владини претставници...

0
Со присуството на отворањето на културниот центар „Ванчо Михајлов“ во Битола и сликањето под неговото име, бугарските владини претставници јавно покажаа...