таг: Михаела

Три рецепти од Сузана Милиќ: Храна како приказна со целосна композиција

0
Сузана Милиќ, мајка на Михаела, сопруга на Горан, другарките велат Љубов ѝ е второ име, зашто сè што прави во животот е...