таг: министерствата

Сали: Чекаме понуда од фабриката, но МЗ не е најповикано за...

0
Министерствата за здравство и за финансии, заедно со Фондот за здравствено осигирување, се во комуникација со фабриката за обезбедување на лекот „трикафта“. Нема...

Бавните процедури причина за невложување во обновливи извори на енергија

0
Неажурноста на институциите и министерствата ги предомислува заинтересираните странски и домашни инвеститори да вложуваат во производство на...