таг: минимална

Турција ја зголеми минималната плата за 21,56 отсто

0
Турција ја зголеми својата минимална плата за 21,56 отсто од 1 јануари, изјави денеска министерката за семејство, труд и социјална политика, Зехра Зумрут...